De winter is begonnen! Tijd voor lekker lange avonden, kaarsjes, kerstsferen en met een beetje geluk een lekker pak sneeuw!
En bovendien een heerlijke tijd om te trouwen. Winter bruiloften worden steeds populairder; hoogste tijd voor wat tips om jouw winter wedding voor te bereiden.

  • Kleed jullie locatie aan met winterse accessoires, bijvoorbeeld met warme vachten en huiden: deze zijn te huur! Bijvoorbeeld bij woodiez.nl.
  • Wat is er leuker dan gezellige kampvuren bij binnenkomst of voor de rokersruimte buiten? Zorg wel dat de vuren veilig in een vuurkorf of vuurschaal branden en zorg dat er altijd een emmer water paraat staat. Geen risico’s nemen? Kies dan voor windlichten of een lichtsnoer; hiervoor ben je bij De Meiden Van Versier aan het juiste adres.
  • Een mistletoe (of maretak) mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een winter wedding! Ook leuk voor een fotomoment voor jullie gasten…
  • Op zoek naar het perfecte welkomstdrankje? Bij een winter wedding kies je voor een warme chocomelk natuurlijk! Wat dacht je van een hot chocolate bar? Laat je gasten zelf kiezen voor een slagroom, caramel of mini marshmallow topping. En dat scheutje rum voor de liefhebbers mag natuurlijk ook niet ontbreken…
  • Tafeldecoratie inspiratie? Met een paar mooie dennetakken of wat hulst naast het bord ziet je tafel er gelijk ontzettend sfeervol uit.
  • Ceremoniemeester op een winter wedding? Laat alle gasten een mooie of persoonlijke kerstbal met kerstwens meebrengen voor het bruidspaar. Zet een boom klaar waar alle decoraties kunnen worden opgehangen. Het bruidspaar heeft zo een prachtige herinnering aan hun grote dag.
  • Bij een winter wedding hoort een winterse maaltijd! Ga voor een bourgondisch stamppotten buffet, met apfelstrudel als dessert!
  • Op zoek naar de perfecte wedding fotoshoot locatie? Buiten kan het prachtig zijn maar denk aan een plan B als het weer tegenvalt; veel tuincentra zijn prachtig aangekleed in winterse sferen. Bel vooraf wel even om jullie komst aan te kondigen.
  • Neem eens een kijkje op onze Pinterest blog pagina voor meer inspiratie 🙂

Miss Genie zit boordevol ideeën en helpt je graag verder met persoonlijk advies, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Happy holidays!!!

weddingplanning Breda blog
weddingplanning Breda blog
weddingplanning Breda blog
Neem vrijblijvend contact met ons op