Weddingplanning Royal

Bij het Weddingplanning Royal pakket gaan wij er voor zorgen dat jullie compleet ontzorgd worden! Wij gaan aan de slag om alles tot in de puntjes te regelen.

Uiteraard beginnen we met een uitgebreide kennismaking met jullie! We horen graag wat jullie wel en niet willen op jullie bruiloft. Daarmee gaan wij aan de slag om de juiste locatie(s) en leveranciers met jullie wensen te matchen. Wij zorgen natuurlijk voor de onderhandelingen en de afspraken die gemaakt moeten worden. Naar jullie wens bezoeken wij de locatie(s) met jullie en regelen we alles daaromheen. Denk hier bij aan het regelen van een foto/videograaf, de taart, de catering, hair- en make-up artist, de ringen, het trouwvervoer, de bloemen en de styling, de DJ en/of band etc.

We zorgen er voor dat alle save-the-dates en uitnodigingen op tijd worden verzonden, we houden de afmeldingen bij en maken een overzicht van bijvoorbeeld de dieetwensen van jullie gasten, zodat jullie daar niet naar om hoeven te kijken. Wenst u graag meer informatie over onze diensten als ceremoniemeester of weddingplanning in Breda en Noord Brabant? Contacteer ons vrijblijvend!

Weddingplanning Noord Brabant

Gedurende het traject houden we jullie budget goed in de gaten, zodat jullie achteraf niet voor verassingen komen te staan.

Ook zijn we tijdens de gehele organisatie het eerste aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten en alle leveranciers. Wij zorgen voor een gedetailleerd draaiboek zodat iedereen weet wat hij/zij moet doen op jullie grote dag!

Ongeveer 2 tot 4 weken voor de bruiloft doen we nog een laatste detailbespreking op de locatie(s) waar we alles nogmaals doorspreken en checken.

Op de dag zelf zijn we met twee ceremoniemeesters en zorgen wij er uiteraard voor dat alles naar wens zal verlopen zodat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Terug naar de pakketten
Enthousiast? Neem contact met ons op!