Weddingplanning Deluxe

Bij het Weddingplanning Deluxe pakket gaan we aan de slag om jullie droombruiloft te organiseren en plannen. We beginnen met één of meerdere kennismakings- en inspiratiegesprekken. Tijdens deze gesprekken horen we graag hoe jullie mooiste dag er uit mag gaan zien. Uiteraard zullen we jullie voorzien van veel leuke ideeën en inspiratie om de bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken!

We gaan met al jullie informatie aan de slag en zullen meerdere locaties en leveranciers aanbevelen. Denk hier bij aan verschillende locaties voor trouwen, eten en feesten, of juist één locatie waar dit allemaal kan plaatsvinden. Ook bevelen we jullie graag leveranciers aan waar wij fijn mee samen werken en die aansluiten bij jullie wensen, denk hier bij aan foto/videograaf, trouwtaart, stylisten, bloemisten, ambtenaar en nog veel meer! Wenst u graag meer informatie over onze diensten als ceremoniemeester of weddingplanning in Breda en Noord Brabant? Contacteer ons vrijblijvend!

Weddingplanning Noord Brabant

Als jullie de locatie(s) hebben bezocht en de diensten van de leveranciers hebben beoordeeld zorgen wij voor offertes en indien nodig voor de onderhandelingen, het kan (logisch!) lastig zijn om zakelijk te blijven als jullie helemaal enthousiast zijn. Gedurende het traject houden we jullie budget goed in de gaten, zodat jullie achteraf niet voor verassingen komen te staan. Ook zijn we tijdens de gehele organisatie het eerste aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten en alle leveranciers. Wij zorgen voor een gedetailleerd draaiboek zodat iedereen weet wat hij/zij moet doen op jullie grote dag!

Ongeveer 2 tot 4 weken voor de bruiloft doen we nog een laatste detailbespreking op de locatie(s) waar we alles nogmaals doorspreken en checken.

Op de dag zelf zijn we ceremoniemeester(s) en zorgen wij er uiteraard voor dat alles naar wens zal verlopen zodat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Terug naar de pakketten
Enthousiast? Neem contact met ons op!