Over Miss Genie

Wij zijn Veerle en Edmee, opgeleide weddingplanners en organisatoren in hart en nieren! Wat wij het liefste doen is regelen. Daarom heten we Miss Genie, vraag de geest in de lamp wat jullie willen en wij organiseren het. Groots of intiem, winter of zomer, casual of glamour; wij gaan met zorg en aandacht met jullie de uitdaging aan. Gelegen in Breda, maar beschikbaar in heel Noord Brabant en ver daarbuiten!

We werken samen, vullen elkaar aan, zijn enthousiast en eerlijk. We willen alles tot in de puntjes verzorgen zodat jullie kunnen genieten en terugkijken op een onvergetelijke dag! Wat wij belangrijk vinden op jullie mooiste dag is dat jullie totaal ontzorgt worden, en kunnen genieten van het moment. Wij zorgen dat alles achter de schermen loopt zoals jullie het willen. Wij hebben oog voor detail, alles wordt tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht. Bovendien houden wij van een strakke planning.
Wij zijn representatieve ceremoniemeesters tijdens jullie huwelijk, we zorgen dat alles op rolletjes loopt, we zijn altijd herkenbaar voor jullie gasten maar niet op de voorgrond aanwezig.

What you see is what you get! Onze aanpak is persoonlijk en open, jullie kunnen je vanaf het eerste contact op jullie gemak voelen. Tijdens het eerste gesprek luisteren we graag naar al jullie wensen en dingen die jullie juist niet willen. Met alle informatie gaan we voor jullie aan de slag om jullie grote dag tot een groot succes te maken! Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het een hele eer is om een goede vriendin of familielid te vragen om ceremoniemeester te zijn. Vaak weet je vooraf niet wat dit eigenlijk precies inhoudt, jullie leggen de verantwoordelijkheid voor jullie dag in zijn of haar handen. Wij zouden dit zelf niet nog een keer doen, want voor de ceremoniemeester zit genieten er die dag nauwelijks in. Het is een hele eer, maar zeker ook een zware taak!
Daarom raden we jullie aan om zeker een professionele weddingplanner/ceremoniemeester aan te stellen en daarvoor ben je bij ons aan het goede adres!