Ongeveer drie weken per jaar staan de kersenbomen in bloei en hoe mooi is het om in een intieme boomgaard omgeven door witte bloesems “JA” tegen elkaar te zeggen!?

Het idee van een styled shoot tussen de kersenbloesems kwam van fotograaf Rika Conradi, zij is samen met de weddingplanners van Miss Genie op zoek gegaan naar een mooie locatie en de leukste leveranciers!

Extra bijzonder aan deze shoot was het aanstaande bruidspaar Veerle en JP; voor hen de ultieme generale repetitie aangezien zij dit voorjaar écht in het huwelijksbootje stappen!

De Kersenhof in Raamsdonk is een prachtige boomgaard gelegen in Noord Brabant. In de lange paden tussen de kersenbomen mag een stijlvolle eettafel natuurlijk niet ontbreken, met de styling items van De meiden van versier toverde Edmee en Veerle van Miss Genie de boomgaard om tot een intieme locatie om jullie gasten te ontvangen voor een heerlijk diner.

De super gave, gekleurde trouwjurken zijn geleverd door Victor’s wedding design couture. Hij heeft er met zijn prachtige jurken voor gezorgd dat de bruid straalde tussen de witte bloesem! Ook de pakken van Alexander Roodfeld waren net even wat anders dan anders, gedurfde kleuren en combinaties zorgde dat ook de groom er fantastisch uit zag!
Linda van Face and Art zorgde er voor dat de bruid en bruidegom er op hun mooist uitzagen. Prachtige make-up en hele mooie gedetailleerde haarsieraden!
Een super stoer leren jasje van AIM your wedding mocht ook zeker niet ontbreken, handgeschilderde jasjes met bloemen worden exclusief voor jou gemaakt!

Marjolein van Leintjes leverde exclusieve stationery helemaal in het bloesem thema! Bij haar kun je terecht voor een compleet pakket, van trouwkaart tot welkomstbord en alles wat daar tussen zit!

Ondanks dat we al omgeven waren tussen de bloeiende bomen mogen bloemen op een bruiloft natuurlijk nooit ontbreken! Puuur by Manon leverde geweldige boeketten helemaal passend bij deze bruiloft! Ook de bijpassende corsages, bloemenkransen voor in het haar en de bloemen voor op tafel maakte de styling compleet!

Last but zeker not least heeft Sofie van A Spoonful of Sugar een FAN-TAS-TISCHE sweet table gemaakt! Dit is iets heel anders dan een standaard bruidstaart en voor ieder wat wils! Deze sweet table in de “Marie Antoinette-stijl” paste perfect tussen de bloesems!