Miss Genie heeft in deze wintermaanden niet stilgezeten…. We hebben enorm veel ideeën opgedaan voor het trouwseizoen en delen graag onze favorites met jullie!

In deze Favorites staan trouwlocaties in Noord-Brabant centraal; allemaal heel diverse locaties met hun speciale en unieke mogelijkheden. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden want wat zijn er veel mooie en unieke plekken om jullie dag te vieren!

DIY-wedding
Dit concept is geknipt voor de bruidsparen in spe die het heerlijk vinden om zelf de regie in handen te houden en de dag (of weekend) vorm te geven zonder beperkingen. De Heische Hoeve in Loosbroek (bij Den Bosch) biedt alles wat een bruiloft nodig heeft; officiële trouwlocatie, genoeg slaapplekken voor al je gasten (tussen de 40 en 100 personen) en de touwtjes zelf in handen! Zo heb je een professionele keuken ter beschikking, om gezellig samen met je gasten te koken of een catering naar keuze in te zetten, of organiseer een mini foodtruck festival. Er zijn prachtige plekken voor je huwelijksreportage en jullie zijn altijd het enige gezelschap dat aanwezig is. Op de website van De Heische Hoeve staan alle tarieven en mogelijkheden uitgebreid benoemd, zeker de moeite waard om de mogelijkheden te bekijken!

Intiem trouwen
Een pareltje in Brabant, trouwen en vieren in de wijngaard (maximaal 20 personen). De Heikantsehoeve is een B&B op een prachtige plek in Noord-Brabant, in Berlicum. Eten van een Lekkere Tafel verzorgd exclusief de catering en styling op deze locatie, waar je met een beetje geluk aan lange tafels in de wijngaard kunt genieten van een maaltijd met je naasten. En als het weer een beetje meezit kunnen jullie gebruik maken van het zwembad! Tevens zijn er 2 kamers ter beschikking om te overnachten.

Huwelijksdag op een landgoed
Dichtbij de A58 maar verscholen in de bossen ligt Landgoed Ulvenhart; met zijn verschillende karakteristieke gebouwen en uitgebreide mogelijkheden De Plek om je complete huwelijksdag (én nacht; er zijn 18 hotelkamers) op 1 locatie te beleven. Met een beetje geluk kunnen jullie buiten trouwen, er zijn prachtige plekken om je trouwfoto’s te maken en iedere ruimte op het landgoed heeft zijn eigen unieke sfeer.

Bourgondisch ja-woord
Trouwen in een brouwerij; dit is sinds kort mogelijk in Dongen! Brouwerij Opener is een officiële trouwlocatie, na het ja-woord kan er heerlijk gefeest worden maar er is ook mogelijkheid voor een proeverij en/of rondleiding. Er is altijd een bier sommelier aanwezig om extra uitleg te geven over de speciaalbieren, een prachtplek voor Bourgondiërs bij uitstek! Bij droog weer is de het mogelijk om te huwelijksvoltrekking buiten te laten plaatsvinden.

Trouwen als een koningspaar
Daarvoor ben je op de Markiezenhof in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Een van de mooiste stadspaleizen van Europa. Trouwen kan in een van de zalen, de binnenplaats, tuin of kleine kapel. Na de huwelijksvoltrekking kan er aansluitend geborreld, gegeten en gefeest worden. Een koninklijk begin van een lang en gelukkig huwelijk! 

Inspiratie opgedaan maar nog niet gevonden wat bij jullie past? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Binnenkort meer van onze favorites, met weer een ander thema.
Heb jij interesse in een bepaald onderwerp?  Mail ons op info@missgenie.nl en wie weet wordt dit ons volgende favorites item!

Neem vrijblijvend contact met ons op