Jullie bruiloft: dat moet de mooiste en beste dag ooit worden; waar nog heel lang over wordt nagepraat en waar je met een warm gevoel aan blijft terugdenken.

Misschien had jij stiekem al een droombeeld van jouw grote dag toen je nog maar een klein meisje was, of durfde je er nog niet over te dromen. Maar nu het gaat gebeuren wil je ALLES weten over The Perfect Wedding!

Miss Genie helpt je graag op weg voor de nodige inspiratie! TIP: zet een pot thee en ga er even heerlijk voor zitten want zodra je begint te scrollen, kun je niet meer stoppen!

www.weddingchicks.com
Op de Amerikaanse site Wedding Chicks.com vind je precies wat iedere Bride To Be zoekt aan beeldmateriaal: real weddings, inspirerende how-to’s en bergen wedding inspiration: van trouwkaarten tot must haves voor jullie huwelijksreis…

www.hitched.co.uk
Fotogalerijen vol inspiratie, passend bij jouw zoekterm; trouwvervoer, bruidsmeisjes, celebrity weddings, maar ook bruiloften per thema; je vind het op hitched.co.uk! Je kunt zelfs zoeken op kleur en je kunt spieken hoe andere aanstaande bruidsparen hun ideeën hebben verwerkt in een moodboard. Inspiratie verzekerd!

www.modernwedding.com.au
Heerlijk wegdromen bij prachtige Australische landschappen en kijken hoe ze Down Under in het huwelijksbootje stappen… dat kan op modernwedding.com.au. It’s all about the details en daar weten ze in Australië prachtig op in te spelen. Van de outback to het hippe Sydney; prachtige plaatjes en inspiratie all over!

www.weddingwonderland.it
Ook al spreek je net als wij geen woord Italiaans; van deze website wordt je in een oogopslag blij!
Neem een kijkje op de Ispirazioni pagina en laat je verrassen door de Inspiration Room pagina. Prachtige plaatjes van een kerkelijke huwelijksplechtigheid en mooie diners met tutti famiglia, om van de bridal couture nog maar te zwijgen….

www.frenchweddingstyle.com
Parijs, de Franse Riviera, de Alpen…. Al deze prachtige trouwlocaties komen aan bod op frenchweddingstyle.com. Er is zelfs een inspiratiepagina gewijd aan food! Tevens komen er voldoende tips voorbij en is de site in het Engels, dat maakt lezen net is gemakkelijker.

www.junebugweddings.com
Op Junebug vind je bergen leesvoer en de mooiste foto’s van bruiloften over de hele wereld. Een handige feature op de site is de pagina Search Vendors; hier staan de door Junebug geselecteerde leveranciers voor jouw perfect wedding. Dus plan je een destination wedding? Zeker even een kijkje nemen in de leverancierslijst!

www.the-little-wedding-corner.de
Barbara van The Little Wedding Corner houdt haar website up to date met de  prachtigste trouw-inspiratie! Op deze site vind je inspiratie over je trouwkaarten en ander drukwerk, vrijgezellenfeesten, en uiteraard wederom veel styled shoots en real weddings op de prachtigste plekjes in Duitsland. Leuk: neem ook een kijkje in de shop!

Neem vrijblijvend contact met ons op