Weddingplanning Ceremoniemeester

Als professioneel ceremoniemeester(s) zorgen wij ervoor dat jullie dag op rolletjes loopt. Wij treden op als gastvrouw voor jullie en jullie gasten en als aanspreekpunt voor alle leveranciers en de locatie(s). Uiteraard beginnen we onze samenwerking met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we graag van jullie horen hoe de ideale bruiloft er uit ziet. We luisteren naar wat jullie graag willen en geven hierbij uiteraard tips en adviezen m.b.t. de leukste leveranciers en locaties die passen bij jullie wensen!
Na afloop van het gesprek gaan wij aan de slag en maken we een gedetailleerd draaiboek voor de bruiloft. Daarnaast geven we jullie handvaten voor het organiseren van jullie bruiloft.

Twee weken voor de bruiloft doen wij nog een laatste check bij alle door jullie gekozen leveranciers en zorgen we dat alles en iedereen goed op elkaar is afgestemd. Wij zorgen er op de trouwdag voor dat jullie en jullie gasten het aan niets zal ontbreken en dat iedereen kan genieten van de mooiste dag van jullie leven! Wenst u graag meer informatie over onze diensten als ceremoniemeester of weddingplanning in Breda en Noord Brabant? Contacteer ons vrijblijvend!

Weddingplanning Noord Brabant
Terug naar de pakketten
Enthousiast? Neem contact met ons op!